"> ...
  • Anasayfa
  • https://www.facebook.com/kumas.alim.359126
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905357186113
  • https://www.twitter.com/@cahilchela1
  • https://www.instagram.com/yagmurtekstil44
  • https://www.youtube.com/channel/UCi0daJ3TF0oBA-UT6xE7ODA
ürünler
Linkler
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam227
Toplam Ziyaret622136

Anasayfa


     Ringelli kumaş alanlar | 05357186113 | ringerli kumaş alınır

   
Üretici : yağmur tekstil
Ürün Özellikleri
ringelli süprem, ringerli penye, kumaş alanlar, ringerli parti kumaş alan, particiler, parti kumaşçılar, likralı ringerli kumaş alınır, top
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Ringerli süprem kumaş alınır.Ringelli kumaş alanlar, Parti kumaş alanlar - Yağmur Tekstil, ringerli süprem penye kumaş alanlar.ringerli penye kumaş alım satımı.Ringelli top kumaş alanlar.
İstanbul ringerli penye kumaş alınır.ringelli penye kumaş alan firmalar.Ringelli kumaş alım satımı

Ringerli Kumaş alımı yapanlar
Karışık kumaş alan firmalar. Karışık kumaş alımı yapanlar. Her türlü toptan kumaş alanlar. Toptan kumaş alınır. Toptan kumaş alan yerler. Toptan kumaş alan firmalar. Toptan kumaş alımı yapanlar. Toptan kumaş alım satım yapanlar. Her türlü satılık kumaş alanlar. Satılık kumaş alan yerler. Satılık kumaş alan firmalar. Satılık kumaş alımı yapanlar. Sahibinden kumaş alanlar. Sahibinden kumaş alınır. Sahibinden kumaş alan yerler. Sahibinden kumaş alan firmalar. Her türlü ikinci el kumaş alanlar. İkinci el kumaş alınır. İkinci el kumaş alan yerler. İkinci el kumaş alan firmalar. İkinci el kumaş alımı yapanlar. Her türlü nakit kumaş alanlar.


 ringelli kumaş alanlar

Ringelli kumaş çeşitleri, ringelli kumaş özellikleri, ringelli kumaş ne demek .

Süprem kumaşlar sadece yuvarlak örme makinelerinde dokunan bir kumaş çeşididir. Kalın veya ince olarak üretilebilen süprem kumaşlarda bir yüzeyi düz diğer yüzeyi ise ters olarak örülür. Süprem kumaşın önü düz, arka kısmı ise ters bir ilmek yapısına sahip olduğundan, önü ve arkası birbirinden farklıdır.

Süprem kumaşların örgülerinin desenlendirilmesinde askı, atlama gibi yardımcı örgü elemanları kullanılarak değişik desenler elde edilir. Jakar tekniğiyle dokunan süprem kumaşlarda renkli desenler elde edilebilir. Süprem kumaşlar üretim tekniği sayesinde hem enine hem de boyuna esneyebilirler. Zımparalı süprem, ringelli süprem, likra ringelli süprem, buklet süprem, jakarlı süprem ve simli süprem gibi birçok farklı çeşitleri bulunur.

Likralı süprem kumaşlar mükemmel bir esneme özelliğine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde iç çamaşırından abiyeye kadar uzanan geniş bir üretim yelpazesi vardır. Süprem jakar kumaşlar ise tek plaka yuvarlak örme makinelerinde birden fazla renk kullanarak ya da tek renkte askı ilmek ve atlama hareketleri bir arada kullanılarak üretilen jakarlı kumaşlardır. Bu örgüleri diğer örgülerden ayıran en önemli fark jakar sisteminde iğnelerin ayrı ayrı seçilmesi ile desenlendirme kapasitesinin yüksek olmasıdır.

FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ALDIĞIMIZ KUMAŞ ÇEŞİTLERİMİZ.
RİNGEL SÜPREM
RİNGEL AÇIK EN SÜPREM
LİKRALI SÜPREM
LİKRALI RİNGEL SÜPREM
LİKRALI RİNGEL PİKE
İNTERLOK
RİNGEL İNTERLOK
OTTOMAN
RİNGEL OTTOMAN
RİNGEL PİKE
RİNGEL İKİ İPLİK KUMAŞ ALANLAR
LİKRALI RİNGEL İKİ İPLİK KUMAŞ ALINIR
SELANİK KUMAŞ ALANLAR
RİNGEL SELANİK KUMAŞ ALINIR
KAŞGORSE KUMAŞ ALANLAR



Nakit ringerli kumaş alınır. Nakit kumaş alan yerler. Nakit kumaş alan firmalar. Nakit kumaş alımı satımı yapanlar. Her türlü fantazi kumaş alanlar. Fantazi kumaş alınır. Bantasi kumaş alan yerler. Fantazi kumaş alan firmalar. Fantazi kumaş alımı satımı yapanlar. Her türlü abiye kumaş alanlar. Abiye kumaş alınır. Abiye kumaş alan yerler. Abiye kumaş alan firmalar. Abiye kumaş alımı yapanlar. Her türlü yağmurluk kumaş alanlar. Yağmurluk kumaş alınır. Yağmurluk kumaş alan yerler. Yağmurluk kumaş alan firmalar. Yağmurluk kumaş alımı satımı yapanlar. Her türlü mayoluk kumaş alanlar.
merter ringelli parti kumaş alanlar.Ringerli parti kumaş alan firmalar.güngören ringerli kumaş alan firmalar.Nakit ringelli kumaş alınır.

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj